Bloggnorge.com // Mitt perfekte men annerledes liv.
Start blogg

Mitt perfekte men annerledes liv.

Og forresten….jeg har CP

Ensomheten…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 4. February , 2016 kl. 13:38

1

1

Hei!

Det og være ensom er ikke akkurat så hyggelig og veldig mange opplever dette forskjellig, alt fra og ha ingen rundt seg og føle ensomhet, til å faktisk ha flere personer rundt seg og allikevel føle seg ensom fordi ingen har tid til og prate med den personen!   Sånn føler jeg noen ganger, at ingen har tid til og snakke med meg!! Det er en veldig vond følelse!

 

Den linjen jeg går på, er nok kanskje en av de travleste linjene man kan gå på, iallfall føles det sånn, ikke travelt for meg, men for de andre elevene, MEN en helt fantastisk linje!!!!! Skulle ønske alle elevene kunne tatt seg tid til å komme bort til meg og snakket litt med meg! Om det så bare var om været eller om kjedelige prøver! Det er ikke så viktig HVA vi snakker om, men at vi snakker!

 

 

 

Mitt råd er at hvis du ser en på skolen eller andre steder som sitter alene, GÅ BORT TIL DEN PERSONEN OG SI HEI!! For et “hei” betyr mye mer enn man tror det gjør! :-) det kan redde dagen til en som er ensom!!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.