Bloggnorge.com // Mitt perfekte men annerledes liv.
Start blogg

Mitt perfekte men annerledes liv.

Og forresten….jeg har CP

Små gleder i hverdagen….

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet Wednesday 4. November , 2015 kl. 10:19

1

1

1

Hei! :-D

 

Nå er det en stund siden forrige innlegget. Det går fortsatt veldig bra i den nye klassen og det er veldig godt for meg. Å bli tatt så godt imot av noen elever i klassen , det er en av de små gledene i hverdagen :-D  Det er så lite som skal til for å glede meg. For eksempel å få besøk av en god venn, er kanskje like stort for meg som for dere å få reise til London.  Jeg kan ikke akkurat reise til utlandet alene, men det bryr meg fint lite :-) for meg er det de små gledene som betyr noe! Alt fra å se på TV med søsteren min , til å få en klem av de jeg er glade i! For mange er det kanskje bare en selvfølge, men for meg betyr det veldig mye. Jeg elsker å bare være hjemme med familien og se på “Pretty Little Liarss” med søsteren min, den mest spennende serien jeg noen gang har sett! (for de som ikke har sett serien, så er den på Netflix) er på sesong 4 nå.

Andre ting som gleder meg er musikken. Den har hjulpet meg gjennom mye :-) sanger jeg hører på er: “Justin Biber” med sangen “What do you mean” Elie goulding med sangen “Love me like you do” :-) det går mest i kjærlighetssanger, er veldig romantisk av meg. Det er det jeg liker aller mest å gjøre :-) se på “pretty little Liars” og høre på musikk :-)  Selvom jeg ikke kan snakke med ord, så synger jeg på min egen måte, jeg kan jo lage lyder med munnen. Når jeg hører en sang som jeg kan, synger jeg for full hals! Det er helt klart en av de små gledene i mitt liv :-)

 

Poenget mitt er at det er ikke alltid de store gledene som betyr noe, men de små gledene i hverdagen :-)

Kommentarer

  1. marit says:

    Du må vite, vennen….. DU er en glede i hverdagen. Veldig, veldig, veldig glad i deg <3

    • Siv-Anne Heggheim says:

      Nååw :-D <3 søteste kommentaren da! :-) <3 du er også en stor glede i hverdagen :-) :-) <3 <3 utrolig glad i deg :-) <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.