Bloggnorge.com // Mitt perfekte men annerledes liv.
Start blogg

Mitt perfekte men annerledes liv.

Og forresten….jeg har CP

Godt nyttår!!!!!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 6. January , 2016 kl. 10:34

1

Hei og godt nyttår! :-D da var julen over for denne gang. Jeg har hatt det så koselig med familien min! :-D fikk veldig mye fint. Klær, Sengetøy og det beste av alt var Pretty Little Liars Sesong 5 DVD. Søsteren min og Jeg så hele sesongen på bare to dager ca :-D vi har helt dilla på det! :-D Jeg var litt på SFO i romjulen, for å trene og komme ut av rullestolen :-) på nyttårsaften hadde jeg det veldig Koselig med familien, jeg Elsker rakettene! Min assistent er også naboen min og vi møtes alltid klokken 24. 00 for å ønske hverandre godt nyttår! :-)

Dette året blir spennende, det som blir mest spennende er hva slags karakterer jeg får når skoleåret er over :-) Jeg har fått noen småkarakterer før jul, men ikke så mye som Jeg egentlig forventet. Håper på å få mer karakterer dette året her.Mitt verste fag er matte og litt av grunnen til det, er at Jeg ikke begynte med det håpløse, men viktige faget før sjuende klasse og Jeg hater det! Har fått høre at Jeg er egentlig veldig flink i faget. Jeg sitter noen ganger nesten på gråten for jeg synes det er så vanskelig. Det går på et vis :-D

Hvordan var det å begynne På skolen igjen for dere? :-D

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.